- 80 dag polędwiczki wieprzowej;
- 0,25 szklanki oleju;
- 0,50 szklanki pikantnego keczapu;
- 0.50 szklanki jagody pasteryzowanej Polska Róża*;
- sól i pieprz;
- 2 cebule.
Jagoda pasteryzowana* jest to nowy produkt Polskiej Róży. Nie posiada konserwantów i jest przygotowany bezpośrednio ze świeżych jagód. Po otworzeniu słoiczka wydobywa się silny zapach świeżych jagód. Jagody mają cenny wpływ na pracę naszego układu pokarmowego. Mają działanie przeciwalergiczne, przeciwgrzybiczne i przeciwwrzodowe. Leczą oczy, obniżają poziom złego cholesterolu, uelastyczniają naczynia krwionośne. W owocach jagody znajdują się pierwiastki mineralne, zwłaszcza selen, cynk, miedź i mangan, oraz witaminy C, A, B, PP. Nadmienię, że Polska Róża produkuje z jagód także syrop i 100% sok.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Dziękuję, że chcesz podzielić się swoją opinią :)